top of page
logo1.2.png

Din vän i renovering

 

NGM Grupp AB är en totalentreprenör med välkänd service inom fastighetsservice. Bolaget är ett privatägt familjeföretag med flerårig erfarenhet inom byggbranschen. Vi har kompetens och erfarenhet inom måleri och underhållstjänster som snickeriarbete, golvläggning samt köksmontering.

Dessutom har vi en gedigen erfarenhet gällande renoveringsprojekt stora som små; ombyggnation, nybyggnation, fönster, fasadmålning, badrum & köksrenoveringar och dekorationsarbeten. 

Vi samarbetar även med andra företag, på så sätt kan vi erbjuda dig en komplett service för ditt projekt. Vi vill skapa långsiktiga kundrelationer därför hanterar vi varje projekt med stort ansvar och hög kvalitet, med målsättning att överträffa dina förväntningar. Våra tjänster kännetecknas av god kvalitè, kommunikation, tydligt, miljöansvar och omsorg om våra medarbetares arbetsmiljö. 

Vårt mål är att alltid leverera bästa resultat och bibehålla en god kommunikation under hela projektets varaktighet. 

Vi tar hand om ert projekt från början till slut. Tillsammans kan vi förvekliga dina idèer och planer för att skapa de bästa resultaten du kan tänka dig! 

OM OSS: About
bottom of page